Allga San акут Спазмус маст | Натусана

Allga San - Ослободете се од болката во зглобовите и мускулите. 

Гел

Allga San акут Спазмус маст

394ден

Allga San акут Спазмус претставува специјална маст за масажа со интензивнo дејство и се применува при спазми и напнатост во мускулите. Allga San акут Спазмус содржи моќен комплекс од прецизно одбрани состојки и екстракти кои брзо делуваат на заболеното место намалувајќи ги болките и ги враќаат удобноста и леснотијата.

-+

Product Info Tabs

Опис

Allga San акут Спазмус претставува специјална маст за масажа со интензивнo дејство и се применува при спазми и напнатост во мускулите. Allga San акут Спазмус содржи моќен комплекс од прецизно одбрани состојки и екстракти кои брзо делуваат на заболеното место намалувајќи ги болките и ги враќаат удобноста и леснотијата.

Во составот на Allga San акут Спазмус маст ги има следниве состојки:

– масло од луто нане кое лади, смирува и истовремено освежува

– масло од еукалиптус кое помага при напрегнатост на мускулите и отоци

– етерично масло од рузмарин кое ја поттикнува циркулацијата на кожата, докажан кај ревматски болести и воспаленија

– пантенол кој ја негува кожата

Со масажа се поттикнува обнова и опуштање на напнатите мускули. Ја подобрува физичката состојба на организмот.Пакување: Туба x 100 мл