Алгасан мобил гел за масажа | Натусана

Allga San - Ослободете се од болката во зглобовите и мускулите. 

Гел

Алгасан мобил гел за масажа

300ден

АлгаСан Мобил гел за масажа со етерично масло од алгојски планински бор. 

Помага за ублажување на мускулна болка и ја опушта напнатата мускулатура, на вратот, грбот и нозете.

Содржи витамин Е, камфор, ментол, екстракт од арника, етерично масло од алгојски планински бор. 

 

-+

Product Info Tabs

Опис

АлгаСан Мобил гел за масажа со етерично масло од алгојски планински бор. 

Помага за ублажување на мускулна болка и ја опушта напнатата мускулатура, на вратот, грбот и нозете.

Содржи витамин Е, камфор, ментол, екстракт од арника, етерично масло од алгојски планински бор. 

 

Пакување: 100 ml