Алгасан мобил гел интензив | Натусана

Allga San - Ослободете се од болката во зглобовите и мускулите. 

Гел

Алгасан мобил гел интензив

371ден

Алгасан мобил гел интензив е посебно подготвен регенеративен гел за подобрување на подвижноста на зглобовите и намалување на мускулната вкочанетост со интензивно дејство. Особено препорачана за спортисти и луѓе кои водат активен живот. Комплетен производ за секојдневна нега по напорен тренинг, а помага и за подобра подвижност при вкочанетост на грбот. Содржи оригинално етерично масло од алгојски планински бор, екстракт од гавез и пантенол, етерично масло од рузмарин и жалфија, екстракт од арника и камфор.

-+

Product Info Tabs

Опис

Алгасан нобил гел интензив е посебно подготвен регенеративен гел за подобрување на подвижноста на зглобовите и намалување на мускулната вкочанетост со интензивно дејство. Особено препорачана за спортисти и луѓе кои водат активен живот. Комплетен производ за секојдневна нега по напорен тренинг, а помага и за подобра подвижност при вкочанетост на грбот. Содржи оригинално етерично масло од алгојски планински бор, екстракт од гавез и пантенол, етерично масло од рузмарин и жалфија, екстракт од арника и камфор.

– единствена комплетна регенеративна формула за кожата, зглобовите, коските и мускулите благодарение на високата концентрација на екстрактот од гавез, етеричното масло од алгојски планински бор, екстрактот од арника и алантоинот
– гел формулација која веднаш по нанесувањето разладува (ментол), но секундарно силно загрева благодарејќи на состојките кои делотворно го стимулираат зголемувањето на циркулацијата (алгојски планински бор, камфор, рузмарин, жалфија)
– гавезот и алгојскиот планински бор во синергија, ефективно и по природен пат интензиво делуваат во подобрување на подвижноста на зглобовите и намалување на мускулната вкочанетост. Ја подобрува подвижност и поволно влијае на ублажување на болките.
– благопријатен за кожата со додаток на пантенол и алантоин

Пакување: Tуба x 100 ml.