Алгасан арника гел | Натусана

Allga San - Ослободете се од болката во зглобовите и мускулите. 

Гел

Алгасан арника гел

330ден

Алгасан арника гелот продира длабоко во кожата ја намалува напнатоста и болките. Помага при контузија, тапи повреди, истегнувања и исчашувања. Помага при повреди на мускулите, тетивите и зглобовите. Ги намалува отоците и ги лади болните места. Погоден е за спортска масажа на вкочаните мускули и зглобови. Брзо се впива и не ја масти кожата.

-+

Product Info Tabs

Опис

Алгасан арника гелот продира длабоко во кожата ја намалува напнатоста и болките. Помага при контузија, тапи повреди, истегнувања и исчашувања. Помага при повреди на мускулите, тетивите и зглобовите. Ги намалува отоците и ги лади болните места. Погоден е за спортска масажа на вкочаните мускули и зглобови. Брзо се впива и не ја масти кожата.

 

Пакување: 100 ml