Алгасан акут спазмус маст | Натусана

Allga San - Ослободете се од болката во зглобовите и мускулите. 

Маст

Алгасан акут спазмус маст

402ден

Алгасан акут спазмус претставува специјална маст за масажа со интензивнo дејство и се применува при спазми и напнатост во мускулите. Алгасан акут спазмус содржи моќен комплекс од прецизно одбрани состојки и екстракти кои брзо делуваат на болното место враќајќи ја удобноста и леснотијата.

-+

Product Info Tabs

Опис

Алгасан акут спазмус претставува специјална маст за масажа со интензивнo дејство и се применува при спазми и напнатост во мускулите. Алгасан акут спазмус содржи моќен комплекс од прецизно одбрани состојки и екстракти кои брзо делуваат на болното место враќајќи ја удобноста и леснотијата.

Во составот на Алгасан акут спазмус маст ги има следниве состојки:

– масло од луто нане кое лади, смирува и истовремено освежува

– масло од еукалиптус кое помага при напрегнатост на мускулите и отоци

– етерично масло од рузмарин кое ја поттикнува циркулацијата на кожата, докажан кај ревматски болести и воспаленија

– пантенол кој ја негува кожата

Со масажа се поттикнува обнова и опуштање на напнатите мускули. Ја подобрува физичката состојба на организмот.

Пакување: Туба x 100 ml