Алгасан акут гену специјална маст за колено | Натусана

Allga San - Ослободете се од болката во зглобовите и мускулите. 

Маст

Алгасан акут гену специјална маст за колено

334ден

Опуштете ги Вашите колена и зглобови со специјалната маст за благотворна масажа на колена Алгасан акут гену.
Алгасан акут гену е специјална маст за колено која ги негува и опушта затегнатите мускули и зглобови со масажа, предизвикувајќи ефект на загревање и пријатно чувство на олеснување. Истовремено ја негува кожата и го подобрува телесното здравје.

-+

Product Info Tabs

Опис

Опуштете ги Вашите колена и зглобови со специјалната маст за благотворна масажа на колена Алгасан акут гену.
Алгасан акут гену е специјална маст за колено која ги негува и опушта затегнатите мускули и зглобови со масажа, предизвикувајќи ефект на загревање и пријатно чувство на олеснување. Истовремено ја негува кожата и го подобрува телесното здравје.

Во составот на Алгасан акут гену маст ги има следниве состојки:

– високо вредно етерично масло од Алгојски алпски планински бор (Pinus Mugo) ја стимулира циркулацијата и помага при вкочанетост и непријатно чувство на оптеретеност на мускулите.

– камфор ја стимулира циркулацијата, делува на тој начин што ги шири крвните садови во пределот на кожата каде што се нанесува и го зголемува протокот на крв. Поволно делува при болка во мускулите и зглобовите. 

– капсаицин, екстракт од луто чили пиперче, загревајќи предизвикува дразнење на нервните завршетоци, кои пренесуваат топлотни дразби, што секундарно доведува до зголемена прокрвеност на кожата.

– пантенол ја негува кожата

– алантоин ја негува кожата

Пакување: Туба x 50 ml