Новости

Стоп Грч

https://www.youtube.com/watch?v=J9D26bOo4dg&feature=youtu.be ...

„Патот до здрави заби“ – Плоштад Делфина – Влае

По игрите во кои учевме за правилна нега на запчињата, дојде ред да покажеме колку сме научиле на „Патот до здрави заби“ :) Морам да ги пофалам моите другарчиња кои ми се придружија на плоштадот Делфина во Влае, кои заслужија чиста петка во распоредувањето на здрави производи и одговарањето на ...

Совети и основи на алпинизмот со Игор Талевски

Последниве години во Македонија владее голем интерес за алпинизмот, а растечкиот ентузијазам за оваа активност беше голем мотив за да поразговараме со претседателот на Македонска алпинистичка федерација, Игор Талевски. Игор, на интервјуто што го направивме во Демир Капија ни откри каква опрема е ...

Учиме за запчињата низ забава и игра

Во нас. Аеродром на „Патот до здрави заби“ одигравме две забавни и едукативни игри (Полжавче и Плочка) преку кои научивме за навиките и производите што се добри за запчињата, а направивме и проверка на знаењето. Сите учесници добија подароци, а јас запознав мноогу другарчиња. Ве очекувам на следните ...

„Патот до здрави заби“ – Жетончиња

Сврти жетонче – научи совет. На играта што ја одигравме во ЗОО Скопје низ игра и забава многу научивме за правилната исхрана и здравите навики на „Патот до здрави заби“. Погледнете колку ни беше убаво. https://www.youtube.com/watch?v=DW9J5DsPlmU&feature=youtu.be ...

Совети за трчање со Кокан Ајановски

Во пресрет на Скопски маратон, подготвивме видео посветено на трчањето. Што треба да знае еден почетник, која храна се препорачува и како треба да се подготват мускулите пред тренинг? Нашиот државен првак во трчање, Кокан Ајановски, ги сподели со нас одговорите на овие и многу други прашања поврзани ...

Mariovo Off Road 2017 – фестивал што не смее да се пропушти

Од 12 до 14 мај годнава, Мариово ќе биде центарот на кој ќе се соберат вљубениците во природата и спортот. Причината е Mariovo Off Road Experience 2017 – аутдор фестивал подмачкан од Allga San, што се одржува веќе шеста година. За програмата, новитетите, локацијата, мештаните, разговаравме со ...

Апуретин

https://www.youtube.com/watch?v=brp9FL3ZgXA&feature=youtu.be ...

Добитници од наградната игра „Со Lacalut до ѕвездите“

Добитници од наградната игра „Со Lacalut до ѕвездите“ Добитници на 3-дневно патување во Валенсија за двајца и посета на еден од најголемите планетариуми во Европа се: 1. Кире Бабаноски, Скопје 2. Даниела Бочварска, Скопје 3. Катерина Југрева, Скопје Добитници на 30 ваучери за ...

Ибутоп

https://youtu.be/3ZnTz4ev6sY https://youtu.be/aO9z2TVyKR8 https://youtu.be/YhWbbUZExaE ...

Лакалут актив

https://www.youtube.com/watch?v=veLO3QZFVTg ...

ПОПУЛАРНОНАСТАНИ

FACEBOOK