Новости

Ибутоп крем

https://www.youtube.com/watch?v=KtgBimQaztE&feature=youtu.be https://www.youtube.com/watch?v=guD7mFcX7Ik&feature=youtu.be https://www.youtube.com/watch?v=DOtGnKsM3AQ&feature=youtu.be ...

Aлгасан Акут спазмус маст за масажа

https://www.youtube.com/watch?v=UFTQHv04RM0&feature=youtu.be ...

Алгасан Акут гену маст за колено

https://www.youtube.com/watch?v=KYnPUn-fP6E&feature=youtu.be ...

Мукоплант сируп од тегавец

https://www.youtube.com/watch?v=vPUAilPbQ5I https://www.youtube.com/watch?v=1O6autbtiVw ...

Лакалут Екстра Сензитив

https://www.youtube.com/watch?v=qRT9OGWyrfo ...

„Патот до здрави заби“ – Детска претстава „Роденденска приказна“

На „Патот до здрави заби“ годинава научивме многу, а сите лекции што ги поминавме завршија со големата претстава „Роденденска приказна“ која се одржа во Градскиот парк во Скопје. Во неа, настапи Четко Четковки, заедно со своите другари Мартин и Манко. Погледнете како помина претставата и колку ни ...

Дружбата со Четко на Школка

Оваа година активностите од „Патот до здрави заби“ ги заокруживме со големата детска претстава „Роденденска приказна“. На претставата што се одржа во Градскиот парк во Скопје, јас се појавив на сцената заедно со двајца мои другари со кои на присутните другарчиња низ забава и смеа им поделивме многу ...

Стоп Грч

https://www.youtube.com/watch?v=J9D26bOo4dg&feature=youtu.be ...

„Патот до здрави заби“ – Плоштад Делфина – Влае

По игрите во кои учевме за правилна нега на запчињата, дојде ред да покажеме колку сме научиле на „Патот до здрави заби“ :) Морам да ги пофалам моите другарчиња кои ми се придружија на плоштадот Делфина во Влае, кои заслужија чиста петка во распоредувањето на здрави производи и одговарањето на ...

Совети и основи на алпинизмот со Игор Талевски

Последниве години во Македонија владее голем интерес за алпинизмот, а растечкиот ентузијазам за оваа активност беше голем мотив за да поразговараме со претседателот на Македонска алпинистичка федерација, Игор Талевски. Игор, на интервјуто што го направивме во Демир Капија ни откри каква опрема е ...

Учиме за запчињата низ забава и игра

Во нас. Аеродром на „Патот до здрави заби“ одигравме две забавни и едукативни игри (Полжавче и Плочка) преку кои научивме за навиките и производите што се добри за запчињата, а направивме и проверка на знаењето. Сите учесници добија подароци, а јас запознав мноогу другарчиња. Ве очекувам на следните ...

ПОПУЛАРНОНАСТАНИ

FACEBOOK