Lacalut flora, раствор за нега на усната празнина без алкохол

Lacalut Flora раствор

Секојдневна заштита од непријатен здив од устата, односно халитоза. Маслиновото масло и маслото од магдонос го подобруваат општото здравје на усната празнина и го елиминираат непријатниот здив.

Lacalut flora ефикасно го елиминира непријатниот здив, и сеправи здивот да биде секогаш свеж по миењето на забите, како и помеѓу миењата. Растворот содржи натриум флуорид кој ефикасно штити од кариес, како и маслиново масло и масло од магоднос кои го подобруваат здравјето на усната празнина.

Lacalut flora растворот за испирање ги уништува и бактериите во грлото кои се исто така причинители за непријатниот здив. Воедно е идеален за оние кои носат забни протези.