Раствори за нега на усната празнина

Раствори за нега на усната празнина

Lacalut растворите за нега на усната празнина се специјално креирани да се борат со плакот, да ги елиминираат бактериите и да го чуваат здравјето на забите и усната празнина. Овие производи за дневна орална и дентална хигиена активно ги штитат забите, ги зајакнуваат непцата и придонесуваат за свеж здив и пријатно чувство во устата.

     
Lacalut aktiv раствор
Lacalut sensitive раствор
Lacalut white раствор
 
Lacalut flora раствор