Пасти за заби

Паста за заби

Трговскиот бренд Lacalut располага со широка понуда на пасти за заби и нуди решение за потребите на Вашето орално здравје. Медицинските пасти Lacalut наоѓаат широка примена во повеќе области од оралната проблематика, во спречување на пародонтопатија, при зацврстување и реминерализација на забната глеѓ, антикариес ефект, борбата со непријатниот здив, козметички ефект на природно бели заби, грижа за забите на Вашите деца. Lacalut води грижа за одлична кондиција на Вашите заби уште многу години. Заборавете го стравот од стоматологот и гордо насмевнете се!

Lacalut aktiv
Lacalut aktiv herbal
Lacalut extra sensitive
Lacalut flora
Lacalut Duo
Lacalut sensitive
Lacalut white
Lacalut herbal
Lacalut White & Repair
Lacalut white алпско нане
Lacalut white Eделвајс
Lacalut Basic