Lacalut Basic

Lacalut Basic

Нова паста за секојдневна целосна заштита на забите и усната шуплина по уште попристапна цена!
Благодарение на благотворното дејство на специјалната Лакалут формула
Бејзик пастата целосно штити од:

– Кариес, со доволна концентрација на натриум флуорид (1176ppm);
– Пародонтопатија и други воспаленија на гингивата, со веќе докажаната состојка од Лакалут Актив пастата за осетно зацврстување на гингивата– алуминиум лактат;
– Непријатен здив и плак, со природниот екстракт од куркума кој природно делува против бактериите и другите микроорганизми.

За силни заби, здрави непца и звеж здив – LACALUT BASIC секој ден!

LACALUT_Basic_set_01