Lacalut забен конец за меѓузабна нега

Lacalut забен конец

Lacalut забниот конец е идеален за секојдневно чистење на просторот меѓу забите, и е лесен за користење дури и за почетници и деца над 9 години. Совршено го чисти плакот и остатоците од храна меѓу забите.

Пакувањето содржи 50 метри конец, што соодветствува на 4 месеци секојдневна употреба.

LACALUT_KONEC