Lacalut teens 8+, детска паста за заби

Lacalut teens 8+

Двојна заштита за новите, трајни заби. Оптимална концентрација на органски и неоргански флуориди која обезбедува минерализација и заштита од кариес. Вкус на лимон и мента во микрокапсули кој миењето на забите го претвора во вистинско чувство на свежина.

Содржина на флуориди 1400 ppm.

Пакување: 50 ml