Lacalut kids 4-8, детска паста за заби

Lacalut kids 4-8

Сигурна заштита за млечни и трајни заби, во периодот на смена. Специјалните зрнца за чистење на забите го елиминираат забниот плак. Со реминерализирачкото дејство на олафлурот се зголемува цврстината на забната глеѓ, а забите стануваат поотпорни на кариес и надворешни влијанија. Освежителен вкус на питомо нане, без додаток шеќер.

Содржина на флуорид 500 ppm.

Пакување: 50 ml