Lacalut baby, детска четка за заби до 4 години

Lacalut baby, детска четка за заби до 4 години

  • Мала глава обложена со мека гума за заштита од повреди при невешто миење на забите кај најмалите дечиња
  • Соодветно меки влакна за отстранување на забниот плак и масажа на гингивата
  • Достапна во повеќе бои за дополнителна мотивација