Lacalut baby 0-4, детска паста за заби

Lacalut baby 0-4

За нега и заштита на млечни заби. Ефикасно го отстранува забниот плак и ги штити млечните заби и чувствителни детски заби од кариес благодарение на аминфлуоридот (олафлур). Витамините A и E ја подобруваат негата на гингивата. Без додаток шеќер. Прекрасен вкус на малина.

Содржина на флуориди 250 ppm.

Пакување: 50 ml