Четкички за заби Lacalut White, четкичка за заби за возрасни

Lacalut White Четка за заби

Специјално дизајнирана четка чии влакна имаат специјални завршетоци кои ефикасно ги отстрануваат дамките од површината на забите предизвикани од цигари,обоена храна, кафе, чај, вино…И што е најважно – без ни малку да го оштетат забниот емајл.
Совет – Четката за заби треба да се менува на секои 3 месеци.