Четки за заби Lacalut sensitive, четка за заби за возрасни

Четки за заби Lacalut sensitive, четка за заби за возрасни

За пречувствителни заби

Чувствителни заби кои болно реагираат дури и на студен воздух, бараат специјален третман при четкањето, кој благодарение на Lacalut sensitive, четкичка за заби ќе претставува вистинско уживање.

Карактеристики – Специјално дизајнирана четкичка со многу меки влакна со заоблени завршетоци ефикасно ги чисти Вашите заби, без да предизвика болни сензации и непријатност при четкањето.

Совет – Четката за заби треба да се менува на секои 3 месеци.