Компетентна нега на забите и усната празнина

LACALUT – Компетентна нега на забите и усната празнина

Дејство кое ќе го почувствувате веднаш:

  • Забележливо ja зацврстува гингивата
  • Го спречува настанувањето на парадонтопатијата
  • Го сопира крварењето
  • Делува антибактериски

Зошто Lacalut?

  • 80 години развој и истражување од страна на експертите во лабораторијата DR.THEISS
  • Висококвалитетни состојки
  • Современа технологија за производство
  • Единствена комбинација на активни материи
  • Делување потврдено од клинички студии

и секако…

милиони пациенти во 52 земји во светот, како најдобра препорака за нашите пасти.

“>

lacalut-multi-efekt-horizontal
Lacalut multi-effect
Lacalut aktiv
Lacalut aktiv herbal
Lacalut extra sensitive
Lacalut flora
Lacalut Duo
Lacalut sensitive
Lacalut white
Lacalut herbal
Lacalut White & Repair
Lacalut white алпско нане
Lacalut white Eделвајс
Lacalut Cries Protect
Lacalut Basic
Lacalut active четка за заби
Lacalut Duo Clean четка за заби
Lacalut Sensitive
Lacalut White
Lacalut aktiv раствор
Lacalut white раствор
Lacalut sensitive раствор
Lacalut Flora раствор
Lacalut четка 4+
Lacalut четка baby
Lacalut baby 0-4 паста
Lacalut kids 4-8 паста
Lacalut teens 8+ паста
Lacalut Dent таблети за чистење
Lacalut Dent адхезивен крем екстра
Четка inerdenal L
Lacalut intradental M
Lacalut intradental S
Lacalut intradental XS
Lacalut забен конец