Dr. Theiss шампон од ноќниче

Ноќниче шампон

Доколку воспалението ја има зафатено кожата на главата (скалпот), препорачуваме нега на кожата со Dr. Theiss шампонот од ноќниче, кој овозможува често миење на косата без сушење на скалпот. Овие производи можат, освен кај неуродермитис, да се применат и кај псоријаза, автоимуни кожни нарушувања, и исклучиво сува здрава кожа, особено во зимските месеци.

Пакување: 200 ml