Dr.Theiss Масло за капење од ноќниче

Ноќниче масло

Препорачуваме редовно туширање со млака вода и употреба на Dr. Theiss маслото за капење од ноќниче кој содржи 5% масло од ноќниче. Маслото за капење го спречува сушењето и создава тенок заштитен филм на кожата.

Пакување: 150 ml