Dr. Theiss Балзам од ноќниче

Ноќниче балзам

По туширањето препорачуваме нанесување на Dr. Theiss балзам од ноќниче кој содржи 7% масло од ноќниче, добро се впива во кожата и е погоден за нега на целото тело. Ја негува и ја штити нежната детска кожа во подрачјето кај пелените. Го намалува чешањето и штити од надворешни влијанија.

Пакување: 100 ml