Dr. Theiss Невенова специјален крем

Невенова Специјална Крема

Невеновата специјална крема во немасна подлога ги содржи највредните состојки на еколошки одгледуваниот невен и е идеална за употреба при изгореници, убоди од инсекти, рани, повреди, како и при алергиски реакции на кожата. Особено делува кај т.н. дерматит од пелени кај бебињата, кој е особено чест во летно време. Извонредно брзо го смирува воспалението, ја регенерира и заздравува кожата, без образување на лузни. Брзо се впива и не масти. Особено е благотворна при алергии, бактериски и микотични дерматози, заради својот значителен антимикробен ефект. Дејствува како самостојна и комбинирана терапија, а нема податоци за алергиска преосетливост кон неа.

Со бројните полезни дејства и едноставната употреба, Dr. Theiss невеновата специјална крема е идеален партнер во грижата за целото семејство.

Начин на употреба: да се нанесе на болното или повредено место неколку пати во текот на денот

Пакување: 50 g