Dr.Theiss Невенова маст

Невенова маст

Dr. Theiss невеновата маст се припрема по традиционална рецептура во подлога од свинска маст. Одлична е за третирање на рани, изгореници, дерматолошки проблеми, проширени вени, декубитуси и хемороиди. Кај сите овие индикации докажано е дека Dr. Theiss невеновата маст го забрзува зараснувањето на поголемите или помалите рани, ја поттикнува регенерацијата и епителизацијата на оштетеното ткиво и ги спречува воспалителните процеси со нејзиното антибактериско и антимикробно дејство. Делува брзо,  едноставна е за употреба и нема нуспојави.

Начин на употреба: да се нанесе на болното или повредено место неколку пати во текот на денот

Пакување: 50 ml