Мукоплант билни пастили од тегавец

Mucoplant билни пастили од тегавец

Во природната линија препарати против настинка и кашлица на Dr. Theiss, Mucoplant билните пастили од тегавец, мед и витамин Ц се вистинскиот избор при засипнатост, гребење и постојани дразби во грлото.

Пастилите се неповторлива комбинација на екстракт од тегавец, т.н. „швајцарски билки“, мед, витамин Ц, етерично масло од луто нане и ментол. Имаат синергично противвоспалително и антисептичко дејство на слузницата на устата и грлото.

Начин на употреба: Препорачаната доза е две до три пастили дневно. Погодни се и за превентивна употреба, особено во зимските месеци. Не се препорачуваат за деца до 5 години.

Пакување: 50 g