Mucoplant

Mucoplant

Растителните екстракти и етеричните масла со векови успешно се употребуваат за спречување и ублажување на појавата на настинка и кашлица.

Mucoplant препаратите на Dr. Theiss претставуваат идеална природна алтернатива за лечење на настинката и кашлицата. Оваа линија препарати ги обединува традиционалните искуства и строгите стандарди за германски квалитет.

прочитај повеќе

Мукоплант бршлен, сируп
Мукоплант тегавец, сируп
Мукоплант тегавец Добра ноќ, сируп
 
Мукоплант тегавец со ехинацеа и витамин Ц, раствор
Мукоплант Анисол, капсула мека
Мукоплант Еукалиптус балсам С
Мукоплант Бронхосепт, перорална течност
Мукоплант Билни пастили од тегавец
Мукоплант Морска вода, назален спреј