Dr. Theiss

Dr. Theiss

Фармацевтските производи со врвен квалитет направени од строго селектирани природни состојки на Dr. Peter Theiss се создаваат во погоните на компанијата Dr. Theiss Naturwaren во Хомбург, Германија, под мотото „Во хармонија со природата“.

Триесетгодишната традиција на производите на Dr. Theiss Naturwaren, водечки светски произведувач на препарати од природни состојки, ги прави едни од најреномираните и најбараните производи во аптеките ширум светот.

Анги Септ
Хербал Септ
Балзам од Ноќниче
Интензивен крем од Ноќниче
Масло за капење од Ноќниче
Шампон од Ноќниче
Невенова маст
Невенов специјален крем
Д-р Тајс Мултивитамол сируп
Д-р Тајс Мултивитамол 6+ сируп, формула Л
Д-р Тајс Мултивитамол пастили
Мукоплант бршлен, сируп
Д-р Тајс Мукоплант тегавец, сируп
Мукоплант тегавец Добра ноќ, сируп
Мукоплант тегавец со ехинацеа и витамин Ц, раствор
Д-р Тајс Мукоплант Анисол, капсули
Мукоплант морска вода
Мукоплант билни пастили
Д-р Тајс Мукоплант Еукалиптус балсам С
Д-р Тајс Мукоплант Бронхосепт, перорална течност
Dr.Theiss Ехинацеа капки
Venen_Gel_01 Venen_Gel_01
Д-р Тајс Венен гел
Dr. Theiss Микро-Венен балсам
Д-р Тајс АнгиСепт Кидс, лижавчиња
Д-р Тајс АКТИВ ИМУН за деца, раствор за перорална употреба
SMOKERS RELIEF