Allga San акут Гену специјална маст за колено

Allga San акут Гену специјална маст за колено

Опуштете ги Вашите колена и зглобови со специјалната маст за благотворна масажа на колена Allga San акут Гену.
Allga San акут Гену е специјална маст за колено која ги негува и опушта затегнатите мускули и зглобови со масажа, предизвикувајќи ефект на загревање и пријатно чувство на олеснување. Истовремено ја негува кожата и го подобрува телесното здравје.

Во составот на Allga San акут Гену маст ги има следниве состојки:

– високо вредно етерично масло од Алгојски алпски планински бор (Pinus Mugo) ја стимулира циркулацијата и помага при елиминација на болката
– камфор ја стимулира циркулацијата и помага при елиминација на болката
– капсаицин, екстракт од луто чили пиперче, загревајќи предизвикува дразнење на нервните завршетоци, кои пренесуваат топлотни дразби, што секундарно доведува до зголемена прокрвеност на кожата
– пантенол ја негува кожата
– алантоин ја негува кожата

Начин на употреба:

Се нанесува на болното место и нежно се втрива во кожата. За возрасни и деца над 12 години.

Предупредување:

Само за надворешна употреба. Да се избегнува контакт со очи и слузници. Да се употребува само на здрава кожа. Да се чува на температура до 25 ° C, подалеку од дофат на деца.

Пакување: Туба x 50мл