Алгасан Акут гену маст за колено

Мукоплант сируп од тегавец

Лакалут Екстра Сензитив

„Патот до здрави заби“ – Детска претстава „Роденденска приказна“

На „Патот до здрави заби“ годинава научивме многу, а сите лекции што ги поминавме завршија со големата претстава „Роденденска приказна“ која се одржа во Градскиот парк во Скопје. Во неа, настапи Четко Четковки, заедно со своите другари Мартин и Манко. Погледнете како помина претставата и колку ни беше забавно!

Стоп Грч

„Патот до здрави заби“ – Плоштад Делфина – Влае

По игрите во кои учевме за правилна нега на запчињата, дојде ред да покажеме колку сме научиле на „Патот до здрави заби“ 🙂 Морам да ги пофалам моите другарчиња кои ми се придружија на плоштадот Делфина во Влае, кои заслужија чиста петка во распоредувањето на здрави производи и одговарањето на прашања, а јас ги наградив […]

Совети и основи на алпинизмот со Игор Талевски

Последниве години во Македонија владее голем интерес за алпинизмот, а растечкиот ентузијазам за оваа активност беше голем мотив за да поразговараме со претседателот на Македонска алпинистичка федерација, Игор Талевски. Игор, на интервјуто што го направивме во Демир Капија ни откри каква опрема е потребна за алпинизам, кои локации во Македонија се добри за почетници, на […]

Учиме за запчињата низ забава и игра

Во нас. Аеродром на „Патот до здрави заби“ одигравме две забавни и едукативни игри (Полжавче и Плочка) преку кои научивме за навиките и производите што се добри за запчињата, а направивме и проверка на знаењето. Сите учесници добија подароци, а јас запознав мноогу другарчиња. Ве очекувам на следните игри!

„Патот до здрави заби“ – Жетончиња

Сврти жетонче – научи совет. На играта што ја одигравме во ЗОО Скопје низ игра и забава многу научивме за правилната исхрана и здравите навики на „Патот до здрави заби“. Погледнете колку ни беше убаво.

Совети за трчање со Кокан Ајановски

Во пресрет на Скопски маратон, подготвивме видео посветено на трчањето. Што треба да знае еден почетник, која храна се препорачува и како треба да се подготват мускулите пред тренинг? Нашиот државен првак во трчање, Кокан Ајановски, ги сподели со нас одговорите на овие и многу други прашања поврзани со трчањето. Слушнете ги неговите совети.

Апуретин

Ибутоп