Дружбата со Четко на Школка

Оваа година активностите од „Патот до здрави заби“ ги заокруживме со големата детска претстава „Роденденска приказна“. На претставата што се одржа во Градскиот парк во Скопје, јас се појавив на сцената заедно со двајца мои другари со кои на присутните другарчиња низ забава и смеа им поделивме многу поучни лекции. Имаше торта, балони, многу насмевки, […]

Дружбата со Четко во ЗОО

Дружбата со Четко во Градски парк

Дружбата со Четко во населба Капиштец

Дружбата со Четко на средно Водно

Дружбата со Четко во населба Влае

Дружбата со Четко во населба Аеродром

Дружбата со Четко во Зоолошка градина

Дружбата со Четко во градски парк

Дружбата со Четко кај езерата во Аеродром

Дружбата со Четко на плоштадот во Автокоманда

Дружбата со Четко на Матка