„Патот до здрави заби“ – Жетончиња

Сврти жетонче – научи совет. На играта што ја одигравме во ЗОО Скопје низ игра и забава многу научивме за правилната исхрана и здравите навики на „Патот до здрави заби“. Погледнете колку ни беше убаво.

Совети за трчање со Кокан Ајановски

Во пресрет на Скопски маратон, подготвивме видео посветено на трчањето. Што треба да знае еден почетник, која храна се препорачува и како треба да се подготват мускулите пред тренинг? Нашиот државен првак во трчање, Кокан Ајановски, ги сподели со нас одговорите на овие и многу други прашања поврзани со трчањето. Слушнете ги неговите совети.

Mariovo Off Road 2017 – фестивал што не смее да се пропушти

Од 12 до 14 мај годнава, Мариово ќе биде центарот на кој ќе се соберат вљубениците во природата и спортот. Причината е Mariovo Off Road Experience 2017 – аутдор фестивал подмачкан од Allga San, што се одржува веќе шеста година. За програмата, новитетите, локацијата, мештаните, разговаравме со Слободан Трајковски – човекот кој е заслужен за […]

Апуретин

Добитници од наградната игра „Со Lacalut до ѕвездите“

Добитници од наградната игра „Со Lacalut до ѕвездите“ Добитници на 3-дневно патување во Валенсија за двајца и посета на еден од најголемите планетариуми во Европа се: 1. Кире Бабаноски, Скопје 2. Даниела Бочварска, Скопје 3. Катерина Југрева, Скопје Добитници на 30 ваучери за стоматолошки услуги во вредност од 3.000 денари се: 1. Трајче Мирчевски, Скопје […]

Ибутоп

Лакалут актив

Еден ден со Огнен Бражански

Искра Јовановска – подмачкано со Алгасан

5 ефикасни вежби за еластична задна ложа

Целиот циклус од 5 вежби треба да се повтори 3 или 4 пати. На крај – релаксација со Алгасан.

Храна со 0 калории

Сите овие прекрасни овошја и зеленчуци имаат, верувале или не, 0 калории. 

Зелено смуди со целер, спанаќ и банана

Уште еден супер рецепт за зелено смуди – за детоксификација и за убав ден.