АПУРЕТИН капсули

АПУРЕТИН капсули

Апуретин е граничен производ кој помага во излачување на вишок течности од организмот и одржување на телесна тежина, како и во елиминирање на токсичните продукти на метаболизмот.

Во составот на Апуретин капсулите ги има следниве состојки:
– Природни антиоксиданси од брусница кои помагаат во заштита на клетките и ткивата од штетното дејство на слободните радикали
– Јаболковиот оцет помага во одржување на нормален апетит и согорување на прекумерните масти
– Екстракт од коприва преку диуреза допринесува во отстранување на вишокот на вода и токсини од организмот
– Цинкот допринесува за правилен метаболизам на јагленихидрати, макронутриенти (хранливи материи), нормална синтеза на масни киселини и протеини и заштита на клетките од оксидативен стрес.

1 капсула (500 mg) содржи:
Концентрат од сок од брусница 80 mg
Екстракт од хербата на коприва 50 mg
Јаболков оцет во прав 50 mg
Цинк 12 mg

Начин на употреба:
Се препорачува 1 капсула на ден, со многу течности. Наменет е за возрасни.

Предупредување:
Не се употребува кај лица кои се алергични или преосетливи на било која од составните компоненти.

Пакување: 30 капсули/кутија