„Куфер полн здрави насмевки“

Освој „Куфер полн здрави насмевки“! Од 23 август започнува наградниот натпревар на Лакалут кој ќе трае до 29 септември, а во кој ќе бидат наградени 10 учесници кои ќе добијат годишна залиха Лакалут производи за целото семејство.

Учеството во натпреварот ќе се реализира преку страната lacalut.mk , каде учесниците ќе треба да поставуваат фотографии од песочните часовници што се паѓаат гратис во специјалното пакување на детската паста Лакалут за 4-8 години и да напишат креативни мисли. Стартот на натпреварот официјално ќе биде објавен на 23 август на Facebook фан страната на Четко Четковски -> https://www.facebook.com/chetkochetkovski/.

Почнете да ги подготвувате своите фотографии и креативни мисли – од 23 август ќе можете да почнете со нивно прикачување и да освоите вредни подароци за целото семејство!