„Патот до здрави заби“ – Детска претстава „Роденденска приказна“

На „Патот до здрави заби“ годинава научивме многу, а сите лекции што ги поминавме завршија со големата претстава „Роденденска приказна“ која се одржа во Градскиот парк во Скопје. Во неа, настапи Четко Четковки, заедно со своите другари Мартин и Манко. Погледнете како помина претставата и колку ни беше забавно!