„Патот до здрави заби“ – Плоштад Делфина – Влае

По игрите во кои учевме за правилна нега на запчињата, дојде ред да покажеме колку сме научиле на „Патот до здрави заби“ 🙂 Морам да ги пофалам моите другарчиња кои ми се придружија на плоштадот Делфина во Влае, кои заслужија чиста петка во распоредувањето на здрави производи и одговарањето на прашања, а јас ги наградив со подароци од Лакалут. Погледнете како си поминавме 🙂