Учиме за запчињата низ забава и игра

Во нас. Аеродром на „Патот до здрави заби“ одигравме две забавни и едукативни игри (Полжавче и Плочка) преку кои научивме за навиките и производите што се добри за запчињата, а направивме и проверка на знаењето. Сите учесници добија подароци, а јас запознав мноогу другарчиња. Ве очекувам на следните игри!