„Патот до здрави заби“ – Жетончиња

Сврти жетонче – научи совет. На играта што ја одигравме во ЗОО Скопје низ игра и забава многу научивме за правилната исхрана и здравите навики на „Патот до здрави заби“. Погледнете колку ни беше убаво.