Пролетен Прв до врв со Алгасан 2015

Недела, 22 март. Почетокот на пролетта одбележан на најдобар можен начин со настанот за кој многу се зборува – Прв до врв. Тимот на Алгасан веќе втора година по ред настапи во поддршка на ова планинарско-велосипедско искачување на Водно, од почетокот – до врвот :).

А на врвот, релаксација со Алгасан мобил гел, дружење, па и забава со ди-џеј. Со други зборови, преубав почеток на пролет полна со активности и здрави навики.

Се гледаме на следниот Прв до врв на 19-ти април!